Meistä

 • merkki.

  parajumpers on hanke, jotka johtuvat yhteistyötä apina ja suunnittelija, massimo rossetti, joka on useiden vuosien kokemus suunnittelijana päällysvaatteiden ja myös tuojana amerikkalaisten brändien italian markkinoilla.

  tämä tapaaminen, joka jäsen 210 pelastaa laivueen huonosti tunnettu bar anchorageen, alaska, jos innoitus massimo rosetti on uusin luomus.

  tulos on äärimmäisen innovatiivinen päällysvaatteiden keruu erittäin teknologiaa, jonka tarkoituksena on ennen kaikkea oltava toimintakunnossa.

 • inspiraation

  miehet 210 pelastus - laivue, joka perustuu anchorageen, alaska, ovat hyvin koulutettu äärimmäisen pelastamisen ja maaseudun villeimmän syrjäisten ja vihamielinen ilmansuunnasta.onko se alusten tuuliajolla, rock kiipeilijää jumissa jälkeen 4000 metrin huippu, tai submariners upposi kello käsittämättömän syvyyksissä, nämä miehet kutsutaan puuttua asiaan.

  he ovat pyjama - lyhenne parajumpers.vahva ja rohkea, ne ovat paremmin koulutettuja kuin muut sotilasjoukot, mutta kaikkein tärkeintä on, he käyttävät taitojaan ja tekniikoita, pelastaa henkiä.

 • tuote

  oli vaikeaa on nailonia, nämä eivät tule irrotettavaa alas pehmustettu vuori ja trimmatun hood.kaulus kivaa koukulla käyttää laskovarjohyppyjä.etupuolella on suuri, zippable usean rahdin taskussa, joka sisältää kolme uutta rahaa kuljettamiseen tarkoitetut tarvikkeet, kuten ipodeja, gps - laitteita, matkapuhelimia jne…  Their motto is:
  "that others may live".