fur politiikka

PARAJUMPERS "todellinen turkis

Me Parajumpers tukea voimakkaasti sosiaalisen vastuun ja kestävyyden vaatteet liiketoimintaa. Meidän huoleen etiikka takana maatila kasvatettuja turkis on tuonut meille ehdottaa suomensupinnahat meidän naisten tyylit ja Pohjois-Amerikan kojootti miehille.

Fur

SUOMENSUPIN

Fur jalostukseen määräykset EU: ssa ovat tiukimmat maailmassa. Tilalla sertifiointi Ohjelma tarjoaa Lisätty takeet vuodesta, jotta voidaan myöntää todistus, turkis Tilalla on ylittävät nykyiset oikeudelliset vaatimukset. Tärkeä tekijä on avoimuus kaikessa toiminnassa.Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liitto ry ja sen sidosryhmien kehittänyt sertifiointikriteerit kattaa tärkeimmät alat eri maatilan toimintaa.Sertifiointikriteerit turkistarhatyöhön ovat: eläinten terveys ja hyvinvointi, asuinolot, ruokinta, jalostus, ympäristönsuojelu ja maatila hygienia.Elämää kasvatetut eläimet on sertifioitu maatilalla ja turkisten tuotantoketjun dokumentoidaan ja jäljitettävissä.

Suomi on yksi maailman johtavista turkistarhauksen maissa. Koska kylmä ilmasto, pitkän aikavälin tutkimusta ja turkis viljelijöiden ammattitaitoa, turkikset tuotettu Suomessa ovat laadultaan erinomaisia. Turkistarhaus on osa Suomen maataloustuotannon ja auttaa maaseudun elinkelpoisuus. Vuonna Suomessa teollisuus työllistää noin 22000 henkilöä. Kasvatus turkiseläinten Suomessa perustuu systemaattiseen ja jatkuvaan koulutukseen, tutkimukseen eläinten käyttäytymisen ja hyvinvoinnin sekä ympäristökysymyksiin liittyvät turkistarhauksen. Tieteellinen tutkimus varmistaa, että jalostukseen käytetyt menetelmät varmistaa mahdollisimman eläinten hoitoa, ja että turkistarhaus määräykset ja lainsäädäntö perustuvat vankka perusta. Kansallinen lainsäädäntö sekä säännöksiä, joita Euroopan neuvoston, muodostavat puitteet turkistarhauksen Suomessa. Yksityiskohtaiset määräykset, jotka esim. eläinsuojien ja hoitoa, käsittely- ja lähettävän menetelmiä eläinten ohjaavat päivittäistä toimintaa turkistarhoilla. Suomen viranomaiset tarkastavat turkistarhoilla säännöllisesti kiinnittäen huomiota sekä eläinten hyvinvoinnin ja ympäristönsuojelun toimenpiteistä tilalla.

fur

The SAGA FURS® tavaramerkki, yksinomaan käyttämä Suomen Turkistuottajat Oyj huutokauppakamari, sisältää nahka jäljitettävyys jopa tuotantotila. All SAGA FURS® valikoima turkisten myös ovat osa kansainvälistä Origin Assured ohjelman (OA™).

Lisätietoa www.sagafurs.com.

COYOTE

Pohjois-Amerikka on siunattu runsaasti luonnonvaroja kuten monien lajien villieläinten. Yli 65000 ihmistä osallistuu Kanadan turkiskaupan, joista osa 60000 Kanadan First Nations ja ei-natiivi ansastajien. Nämä ihmiset ja heidän perheidensä luottaa eläinten sekä ruokaa ja tuloja. Ennen kaikkea, he kunnioittavat luontoa ja haluavat, että eläimet ovat siellä heidän lapsilleen, heidän lapsenlapsensa ja monille sukupolville.

Fur

Ansastusta on säädeltyä Pohjois-Amerikassa varmistaa pitkän aikavälin säilyttämistä furbearer väestön ja ansastajat myös käyttää menetelmiä, jotka täyttävät korkeimmat eläinten hyvinvointia koskevat vaatimukset maailmassa.Kanadan Trap Certification pöytäkirja käyttää parametrien ansa tehokkuuden, inhimillisyys ja turvallisuus hyväksymään ansoja käytettäväksi Kanadan ansastusta ja furbearer hoito-ohjelmia. Koska 1900-luvun alussa, tieteellinen tutkimus ja viranomaismääräyksiä ovat varmistaneet, että pyyntimenetelmien (turkiseläimet, luontotyyppien suojelua tai muussa tarkoituksessa) on valvottava. Trappers ottaa vain osa ylijäämästä että luonto tuottaa vuosittain. Uhanalaisia lajeja ei koskaan käytetä.Turkiskaupan on itse asiassa erinomainen esimerkki kestävän käytön uusiutuvien luonnonvarojen, periaate edistää säilyttäminen ryhmien ympäri maailmaa.Jatkuva runsaus Pohjois-Amerikan furbearers osoittaa huolta ja sitoutumista ansastajat, luonnonsuojelijaryhmät ja valtion villieläinten virastot.

fur

Our coyote furs are supplied by NAFA FURS™ and are Origin Assured (OA™).

More information on www.nafa.ca.